MENU

14:07
Першість області з футболу серед аматорських команд

Чергова зустріч Ізюмської районної команди ФК «Олімпік» в рамках третього туру чемпіонату 1 ліги Харківської області серед аматорських команд проходила на виїзді в м. Куп’янськ з лідером групи «А»-«Металургом». На жаль, наша команда зазнала поразки з рахунком 0:3. Два м’яча було пропущено на 24-й та 30-й хвилинах першого тайму. В другому таймі наші гравці провели ряд гострих атак, де могли відзначитись забитими голами. Дмитро Назаркін не реалізував вихід тет-а-тет з голкіпером «Металурга». А третій гол наша команда пропустила зі стандартного положення на 56 хвилині матчу. Після подачі зі штрафного з-за меж карного майданчика, півзахисник «Металурга», який залишився без опіки захисників, закрив дальню стійку воріт і ударом голови вколотив м’яча в незахищений кут воріт «Олімпіка».

Наступну зустріч 4 туру наша команда проведе 4 червня на стадіоні «Локомотив». Суперниками ФК «Олімпік» будуть гравці «Енергетик-Центренерго» з Комсомольського Змієвського району.

Найкращі досягнення команди з Комсомольського: чемпіон Харківської області 1997 р., срібний призер 2009 р., бронзовий призер 2008 р., володар Кубка Харківської області, присвяченого пам’яті майстра спорту СРСР М.Т. Уграїцького 1997 р. и 2001 р.

Після трьох турів ця команда з трьома заліковими пунктами посідає 6 сходинку в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 1 перемогу і 2 поразки.

ФК «Олімпік» знаходиться на 7 місці після трьох поразок.

До Вашої уваги турнірне становище після 3 турів:

«Металург» Куп’янськ – 9 очок;

ФК «Дворічна» Дворічна - 9 очок;

«Газовик» Ч. Донець – 6 очок;

ФК «Вовчанськ» Вовчанськ - 6 очок;

«Цементник» Балаклія – 3 очки;

«Енергетик-Центренерго» Комсомольськ - 3 очки;

ФК «Олімпік» Ізюмський район – 0 очок;

ФК «Крем’янець» Ізюм – 0 очок.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 375 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar