MENU

11:07
Підсумки оздоровчої кампанії в місті Ізюм у 2015 році

Одним з пріоритетних завдань роботи управління молоді та спорту Ізюмської міської ради, при проведенні оздоровчої кампанії 2015 року, є організація оздоровлення та відпочинку дітей та молоді міста Ізюм. Особлива увага приділяється дітям-сиротам, дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітям внутрішньо переміщених осіб та дітям батьки яких приймають участь в АТО. 


Протягом 2015 року квота путівок отриманих управлінням молоді та спорту Ізюмської міської ради від Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА склала 88 путівок для дітей соціально незахищених категорій, а саме:
-    обдарованих дітей – 5;
-    дітей з багатодітних сімей – 18;
-    дітей-інвалідів – 2;
-    дітей, які перебувають на диспансерному обліку – 5;
-    дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування – 35;
-    дітей з малозабезпечених сімей – 5;
-    дітей внутрішньо переміщених осіб – 16;
-    дітей батьки яких безпосередньо беруть участь в АТО – 2.
Діти міста Ізюм оздоровились в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» м. Одеса (8 дітей), дитячому закладі санаторного типу «Таврія» Херсонська обл. (28 дітей), закладі оздоровлення та відпочинку «Динамо» Львівська обл. (5 дітей), закладі оздоровлення та відпочинку «Гвоздика» Запорізька обл. (8 дітей), закладі оздоровлення та відпочинку «Лісовичок» Харківська обл. (4 дитини), закладі оздоровлення та відпочинку «Сосновий» Харківська обл. (6 дітей), закладі оздоровлення та відпочинку «Олімпія» (7 дітей) Харківська обл., дитячому оздоровчому таборі «Ялинка» Харківська обл. (3 дитини), позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Орлятко» Борівський район (14 дітей), позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Біле озеро» Харківська обл. (3 дитини) та в закладі оздоровлення та відпочинку санаторного типу «БМВ» Харківська обл. (2 дитини).
З місцевого бюджету в 2015 році виділено кошти на придбання 25 путівок для оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 
Оздоровлення дітей в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Орлятко» у 2015 році було організовано в ІІІ зміни:
під час І зміни з 12.06.2015 по 02.07.2015 року оздоровленням охоплено 31 дитину, серед яких 25 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;
під час ІІ зміни з 07.07.2015 по 27.07.2015 року оздоровленням охоплено 74 дитини;
ІІІ зміна була профільною, під час якої в ПЗОВ «Орлятко» відпочинком охоплено 70 дітей відділень ДЮСШ «Донець».
За сприяння Народного депутата України Остапчука В.М. для дітей міста Ізюм в 2015 році виділено 29 путівок до закладів оздоровлення та відпочинку Харківської області та за її межами.
В таборах з денним перебуванням відпочинком охоплено 3308 дітей, оздоровленням в санаторіях охоплено 35 дітей, що перебувають на диспансерному обліку.
Загальна кількість безкоштовних путівок, які було надано дітям міста Ізюм всіх пільгових категорій склала — 177 путівок, приблиза вартісь путівок - 752,1 тис. грн. 
За підсумками оздоровчої кампанії 2015 року місто Ізюм посіло ІІ місце серед міст обласного значення.
Управління молоді та спорту Ізюмської міської ради.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 385 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar