MENU

19:34
Підсумки роботи за місяць Ізюмського міського голови Валерія Марченка

1. Зроблено перший крок у питанні відкритості та прозорості влади. Відтепер кожен ізюмчанин може слідкувати за ходом пленарних засідань сесій Ізюмської міської ради в мережі Інтернет (за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=bj9si4C3gq4) в режимі «Онлайн».
2. По розпорядженню Ізюмського міського голови Валерія Марченка на флагштоках Центральної площі нашого міста підняті нові стяги України, Ізюма та Європейського Союзу (ЄС). Це символізує дружні партнерські зв’язки між Україною та країнами ЄС, а також співробітництво нашого міста з міжнародними компаніями Європи у сферах інвестицій, економіки та фінансів, соціально-гуманітарної політики, енергоефективності та енергозбереження в закладах комунальної і соціальної інфраструктури.
3. В рамках робочої поїздки до Києва Ізюмський міський голова Валерій Марченко був запрошений на семінар для міських голів «Сучасне управління містом», який був організований Всеукраїнським громадським об’єднанням «Клуб мерів». А також Ізюмський міський голова Валерій Марченко відвідав місто Ірпінь Київської області і обговорив з Ірпінським міським головою Володимиром Карплюком перспективи співробітництва у сферах енергозберігаючих технологій та модернізації комунальної і соціальної інфраструктури.
4. Виділені кошти на встановлення 16 нових метало-пластикових вікон в ІЗОШ №2.
5. Профінансовано придбання шкільних навчальних підручників для 4-х та 7-х класів Ізюмських загальноосвітніх шкіл.
6. В зв’язку із сприятливими погодними умовами розпочато позаплановий ремонт покрівель багатоквартирних будівель.
7. Розпочато поступове відновлення вуличного освітлення в місті.
8. Розпочато процес забезпечення дровами на зимовий період пільгових категорій жителів Ізюма.
9. Замінено аварійну ділянку водогону по вул. Московській до вул. Замостянської, через який повністю забезпечується питною водою житловий мікрорайон Гончарівка, частково центральна частина міста, в тому числі заклади охорони здоров’я міста: центральна міська лікарня, інфекційне відділення, пологовий будинок, противотуберкульозний диспансер.
10. За ініціативи Ізюмського міського голови Валерія Марченка та при всебічній підтримці голови Харківської обласної державної адміністрації (ХОДА) Ігоря Райніна з Харківського обласного бюджету виділені кошти в розмірі 45 млн. грн. на капітальний ремонт Букінського водогону, що дасть можливість, в тому числі, забезпечити безперебійним водопостачанням мікрорайон «Верхнє селище» міста Ізюм.
11. За підсумками зустрічі Ізюмського міського голови Валерія Марченка з головою ХОДА Ігорем Райніним вдалося добитися виділення коштів з Харківського обласного бюджету на суму 2 млн. 269 тис. грн. для придбання 2 нових сміттєвозів марки «МАЗ», що дасть змогу значно покращити якість вивозу сміття в нашому місті.
12. В рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» підписана угода з Українським фондом соціальних інвестицій щодо проведення капітальних ремонтних робіт на суму 3 млн. грн. в Ізюмській гімназії №3 з метою енергозбереження і енергоефективності приміщення, а також реконструкції будівлі за адресою пров. Середній, 10 (колишній Навчально-виробничий комбінат) на суму 6 млн. грн. і створення в ньому житлових умов для тимчасово вимушених переселенців, які зараз перебувають в Ізюмі.
13. В рамках програми фонду «Північна ініціатива гуманітарної підтримки та енергоефективності в Україні» підписана Угода з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією НЕФКО про виділення коштів в розмірі 500 тис. євро на капітальний ремонт і утеплення приміщень ІЗОШ №5 та ДНЗ №17.
14. Встановлена нова штучна Новорічна ялинка з новими гірляндами і прикрасами. Розпочато підготовку до Новорічних та Різдвяних свят. Оголошений конкурс «Новорічні барви 2016» з найкращого святкового прикрашення фасадів адміністративних, торгових та приватних приміщень. Переможці конкурсу отримають відзнаки та нагороди від Ізюмського міського голови Валерія Марченка.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 477 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar