MENU

11:24
ПІДСУМКИ СПОРТИВНОГО РОКУ-2015

Спортивна робота щодо розвитку фізичної культури і спорту в Ізюмському районі в 2015 році проводилася відповідно до затверджених

«Плану основних спортивно - масових заходів  в Ізюмському районі на 2015 рік» і «Плану основних фізкультурно - спортивних заходів в Харківській області на 2015 рік» на виконання «Комплексної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту в Ізюмському районі на 2013-2017 роки» і «Комплексної цільової програми розвитку футболу в Ізюмському районі на 2013-2016 роки».

Серед учнівської молоді району проведено більше 15 змагань в залік Спартакіади «Спорт протягом життя» з різних видів спорту (футболу-на приз Клубу «Шкіряний м’яч», міні-футболу серед юнаків та дівчат, волейболу, стрітболу, настільного тенісу, легкої атлетики, шахів «Біла тура», легкоатлетичного чотириборства та малі Олімпійські ігри. Також учні загальноосвітніх закладів активно брали участь у патріотичному фестивалі «Козацький гарт», Всеукраїнській військово-спортивній патріотичній грі «Сокіл Джура». Спортивними змаганнями було охоплено 862 дитини. У порівнянні з попереднім роком кількість учасників збільшилась. За рейтингом призових місць лідером став Липчанівський НВК (вчитель фізичної культури Віктор Шкарлет), на другому місці – Кам’янський НВК (вчитель Федір Сінний), на третьому – Капитолівський НВК (вчитель Сергій Тонкоштан). Крім цього, учні Студенокського НВК є постійними учасниками чемпіонату України серед юніорів  зі скелелазіння та постійними учасниками Всеукраїнських змагань. В листопаді учні Студенокського НВК під керівництвом тренера Романа Цапка брали участь у ІІ-му етапі «Кубку України» зі скелелазіння (вид: трудність та швидкість). Змагаючись з кращими спортсменами зі всієї України, вони показали добрий результат. Учениця Каміла Цапок за сумою двох етапів стала срібним призером «Кубку України» та виконала ІІ спортивний дорослий розряд.

У березні шахисти Кам’янського НВК під керівництвом тренера Федора Сінного посіли ІІ місце на обласних змаганнях з шахів «Біла тура».

Серед молоді та дорослого населення сектором у справах молоді та спорту РДА була проведена Спартакіада серед організацій, підприємств та установ району з 5 видів спорту: шахи, шашки, міні-футбол, настільний теніс, волейбол. У змаганнях взяли участь 10 команд. Призерами стали спортсмени Кам׳янської сільської ради, відділу освіти РДА, ІДКХП.

Вже стали традиційними змагання, які користуються великою популярністю серед молоді та дорослого населення району:

- легкоатлетичний пробіг, присвячений Дню Перемоги;

- Першість району з пляжного волейболу;

- Першість району з пляжного футболу;

- Першість з зимової рибалки «Червонооскільська зима – 2015».

Команди району брали участь в обласній Спартакіаді з 5 видів спорту (футзал, шахи, шашки, волейбол, настільний теніс). Найвищий результат було показано в Спартакіаді фізкультурних працівників серед районів і міст області. Наші тренери і вчителі фізичної культури вперше в історії стали срібними призерами в командному заліку за підсумками 5 видів спорту (настільний теніс-1 місце, міні-футбол-1 місце, армреслінг-2 місце, перетягування канату-5 місце і легкоатлетична естафета-6 місце).

Протягом року в районі проводилися спортивні заходи з нагоди пам'ятних дат і державних свят. Більш ніж третину всіх заходів було проведено з футболу:

- змагання з міні – футболу в залік Спартакіади підприємств та організацій району;

- першість району з футболу серед дорослих команд, у якій брали участь 5 команд, призерами стали: «Молнія» ІДКХП, «Темп» с. Липчанівка, «Цареборисів» с. Ч.Оскіл;

- Кубок відкриття футбольного сезону – 2015;

- Кубок району з футболу серед дорослих;

- Кубок закриття футбольного сезону - 2015;

- Кубок пам’яті Ф.Г. Звєрєва;

- Кубок пам’яті В.А. Заїки.

- турнір з  футболу імені героя Радянського Союзу Г.В. Ярового;

- турнір з  футболу пам’яті О.С. Суботи;

- участь в міжобласному турнірі з міні-футболу «Святогірря» в м. Святогірськ. (команди нашого району «Молнія» ІДКХП і «Сатурн» с. Капитолівка посіли, відповідно 1 і 3 місця);

- першості з пляжного футболу до Дня молоді та на Кубок «Цареборисова».

- першість з пляжного футболу і пляжного волейболу.

Також були проведені заходи, присвячені Всеукраїнському Дню футболу та Олімпійському тижню в районі, відбулися першості з пляжного волейболу з нагоди Дня незалежності України та на Кубок «Цареборисова».

Серед ветеранів спорту протягом року було проведено ряд товариських зустрічей, обласних і міжобласних турнірів з футболу, міні-футболу, волейболу, настільного тенісу та легкої атлетики. Ветерани Ізюмщини посіли І місце в турнірі з міні-футболу, присвяченому пам’яті С.Л.Габрієлова (м. Куп’янськ), ІІ місце в ІХ міжобласному турнірі з міні-футболу, присвяченому пам׳яті І.В. Щетиніна, ІІ місце в турнірі з футболу, присвяченому пам’яті ветеранів футбольної команди «Локомотив» (м. Куп’янськ), ІІІ місце в турнірі з міні-футболу пам’яті М.І.Яковенка (м. Ч. Лиман Донецької області). Вперше відбулася товариська зустріч з футболу з командою ФК «Металіст» м. Харків, а також брали участь в регіональному турнірі з настільного тенісу на Кубок Президента громадської спілки «Соціальний рух поваги», народного депутата України В.Остапчука. Віктор Шкарлет брав участь у ІI Харкіовському міжнародному легкоатлетичному марафоні, у ХХVІІІ легкоатлетичному пробігу, присвяченому 71-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників (м. Балаклея) та у ХІІ чемпіонаті України з добового бігу «Самоперевершення» (м. Київ).

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 372 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar