MENU

14:33
ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ РОБОТИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ЗА 2015 РІК

26 лютого відбулося спільне засідання колегії Ізюмської районної державної адміністрації та адміністративно-господарського активу району, в ході якого

було підведено підсумки роботи райдержадміністрації за 2015 рік та обговорено основні завдання на поточний рік. Про певні здобутки і проблемні питання в кожній з галузей економіки району доповідали керівники структурних підрозділів РДА, представники підприємств району та сільські голови.

Першим було розглянуто стан справ у сільському господарстві. Начальник управління агропромислового розвитку РДА Тетяна Калініченко, говорячи про перспективи нинішнього сільськогосподарського року, зазначила, що на даний час розроблено «Зведений план розвитку агропромислового комплексу та сільських територій на 2016 рік», в подальшому на затверження сесії районної ради буде представлено програму «Урожай-2016». Планується здійснення моніторингу в ході підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт, організація семінару з питань підготовки до збирання ранніх зернових, постійне вивчення питань щодо стану розвитку тваринництва в сільськогосподарських підприємствах, про хід збирання урожаю ранніх зернових культур, про підсумки сільськогосподарського року, питань, пов’язаних з розрахунками за орендну плату тощо.

В 2016 році планується продовження проведення продовольчих сільськогосподарських ярмарків по населеним пунктам району. (с. Студенок, с. Левківка, с. Бугаївка, с. Червоний Оскіл, с. Довгеньке).

З метою готовності галузі тваринництва до роботи в зимовий період в оперативному режимі заплановано проведення моніторингу заготівлі кормів та підготовки тваринницьких приміщень, розроблення Виробничої програми по тваринництву на період зимівлі худоби в 2016/2017 році.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 403 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar