MENU

22:30
ПОДВІЙНЕ СВЯТО ДМИТРА ЧЕРНЕНКА

Сьогодні, 19 лютого, виповнилося 80 років відомій на Ізюмщині людині –  Дмитру Черненку. Упереддень дня народження депутати районної ради ухвалили рішення про присвоєння Дмитру Семеновичу звання "Почесний громадянин Ізюмського району" за його вагомий внесок у розвиток району, багаторічну і сумлінну працю.

Привітати іменинника зі святом та вручити диплом Почесного громадянина завітали керівники району Любов Шамрай і Сергій Дуванський та голова районної ветеранської організації Іван Гончаренко.

На адресу Дмитра Семеновича лунали щирі слова вітання та вдячності за самовіддану працю на благо нашої держави.

Разом з господарем гостей зустрічала і його дружина – Ганна Михайлівна - тепло і з радістю, саме така атмосфера панувала у цій затишній оселі. Дмитро Семенович влаштував гостям екскурсію будинком, який збудував власноруч, він  продемонстрував свій кабінет, домашнього улюбленця, а також бібліотеку, з численними збірками книг, показав світлини родини Черненків, зокрема своїх батьків.

Ми ще раз вітаємо Дмитра Семеновича з Днем народження та присвоєнням високого звання, бажаємо здоров’я та наснаги, успішного здійснення усіх задумів і планів!

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 541 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar