MENU

16:51
Понад півстоліття працює завідуючим Червоношахтарським СК Олександр Стужко

У трудовій книжці цього чоловіка один єдиний запис: "Прийнятий на посаду завідуючого Червоношахтарським сільським клубом 28 липня 1955 року". Пройшло вже 60 років, а Олександр Дмитрович Стужко продовжує працювати для людей, не змінюючи своєму покликанню працівника культури.
Він - досвідчений художній керівник, голова ветеранської організації, депутат Заводської сільської ради.  Компетентний у  питаннях  роботи з молоддю, ветеранами; ерудований, принциповий і об’єктивний, тактовний, комунікабельний і порядний у стосунках з колегами. Активний учасник ветеранських семінарів, громадських заходів, сесій сільської ради.

Сьогодні цю поважну людину привітали з ювілейною датою голова районної державної адміністрації Любов Шамрай та начальник відділу культури і туризму РДА Олена Рудь. З побажанням міцного здоров'я, оптимізму та нових творчих здобутків Олександр Дмитрович отримав Почесну грамоту за сумлінну працю, високі досягнення в роботі, активну участь у громадсько-політичному житті району,  та з нагоди 60-ї річниці на посаді.

"Вітаючи Вас із 60-річчям вашого служіння, саме служіння, а не роботи, бо це поклик душі, я бачу тих жіночок, які співають, грають, вивчають з Вами нові пісні, я бачу дні села, на яких дівчата нас радують українською щирою піснею, що пробиває сльозу. Тому хочу в цей день сказати, що це не великий строк –  60 років служити Червоношахтарському сільському клубу. Ми хочемо і надалі бачити Вас у строю, щоб Ви так само кожного дня приходили в клуб, приходили ваші дівчата і ви разом несли оте вічне, світле, добре щирою українською піснею", - зазначила у своєму вітальному слові голова райдержадміністрації.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 358 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar