MENU

13:41
Практичну допомогу в оформленні субсидій жителям району надає громадський активіст

З наближенням опалювального періоду громадян все більше хвилює питання оформлення субсидій, адже у зв'язку зі зростанням тарифів на енергоносії оплата комунальних послуг стала актуальною практично для кожного.
Постановою №475 від 26 червня поточного року Кабінет Міністрів спростив порядок призначення житлових субсидій. Допомогти жителям сіл району розібратися в питаннях, пов’язаних з оформленням субсидій за новим порядком, вирішив громадський активіст, волонтер Олег Семотюк. З цією метою він проводить зустрічі з мешканцями району за місцем їх проживання. 22 липня чергові такі зустрічі відбулися в селах Заводи та Червоний Шахтар (раніше в Капитолівці, Кам’янці).  

Олег Михайлович розповів про зміни у призначенні житлових субсидій, роз’яснив порядок заповнення заяви і декларації про доходи та відповів на запитання.

Така ініціатива є реальною допомогою соціальній службі у проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи, оскільки у зв’язку зі збільшенням числа осіб, що мають право на призначення субсидії, суттєво зросло навантаження на відповідних фахівців управління соціального захисту населення. На даний час житлові субсидії в районі отримують 627 сімей, з яких 506 родинам субсидію призначено в автоматичному режимі, 121 – як таким, що скористалися правом на субсидію вперше. На розгляді щодо призначення субсидії за новим порядком на сьогодні знаходиться понад 30 заяв.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 367 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar