MENU

17:58
ПРО АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЖИТТЯ ГРОМАД

Під час сьогоднішньої наради з сільськими головами району розглядалися питання про порядок передачі органами міграційної служби повноважень реєстрації місця проживання фізичних осіб виконавчим органам сільських рад та про форми документів для реєстрації місця проживання фізичних осіб. На нараду були запрошені працівники сільських рад, яких визначено відповідальними за виконання функцій, пов’язаних з реєстрацією місця проживання членів громад.

Також голова райдержадміністрації Л.Шамрай повідомила присутнім, що на останньому сесійному засіданні депутати районної ради проголосували за створення в районі комунального підприємства та погодили кандидатуру його керівника – С.Прудкого. "Районне комунальне підприємство буде базуватися на території аграрного ліцею, на даний час вирішуються питання по його устаткуванню. З понеділка керівником підприємства та завідуючим сектором містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства РДА буде здійснено об’їзд установ бюджетної сфери з метою їх інвентаризації, після чого буде складено план робіт, необхідних для забезпечення сталого функціонування цих установ. Це надасть можливість запобігти певним проблемним ситуаціям", - зазначила Любов Миколаївна.

З досить неприємним повідомленням про випадок сибірки у свиноматки, яка утримувалася у приватному секторі міста Чугуїв, ознайомила присутніх на нараді начальник управління агропромислового розвитку РДА Тетяна Калініченко. Вона наголосила, що сибірка – це особливо небезпечна гостра iнфекцiйна хвороба усіх видів сільськогосподарських, домашніх і диких тварин, що на сибірку хворіє людина, а тому дуже важливо виконувати всі заходи з профілактики та боротьби з цією хворобою. Для цього слід організувати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення.

Важливість проведення такої роботи спільно з працівниками ветеринарної служби підкреслила і голова райдержадміністрації.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 492 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar