MENU

17:42
Про підготовку до зими, весняно-польові роботи та виконання бюджету

Такі питання розглядалися сьогодні під час спільного засідання колегії районної державної адміністрації та адміністративно-господарського активу району.

Доповідаючи про підсумки проведення опалювального сезону 2015/2016 років, завідувач сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства РДА Вадим Плювака відзначив, що минулий опалювальний період  пройшов в сталому режимі, аварійних ситуацій не виникало і на данийчас в районі вже розпочато підготовку господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2016/2017 років. Він детально зупинився на запланованих заходах, проаналізував ситуацію з розрахунками за енергоносії, надав інформацію щодо ремонту доріг.

В обговоренні взяли участь начальник відділу освіти РДА С.Дворкіна, завідувач КЗОЗ Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Ізюм К.Запорожченко, Капитолівський та Іванчуківський сільські голови.

Підводячи підсумки розгляду питання про підготовку до зими, голова райдержадміністрації зауважила, що проведене обстеження об’єктів бюджетної сфери району показало, що багато з них потребують виконання тих чи інших ремонтних робіт. В той же час є заклади, де такі роботи слід проводити терміново. Це, зокрема, Кам’янський, Капитолівський та Липчанівський навчально-виховні комплекси, Олександрівська школа, котельні Куньєвського та Червонооскільського НВК, які потребують ремонту даху. "Нас очікує дуже великий обсяг робіт. Тож треба активно працювати 6 місяців, щоб за рахунок перевиконання бюджету за перше півріччя можна було б виконати усі невідкладні роботи", - зазначила Любов Миколаївна. Також вона наголосила на тому, що всі заплановані заходи по підготовці до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років треба здійснити якомога раніше.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 496 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar