MENU

10:27
ПРОДОВЖУЮТЬСЯ ЗУСТРІЧІ ІЗ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧАМИ ОДНООСІБНИКАМИ

Тривають зустрічі керівництва районної державної адміністрації з представниками малого бізнесу - власниками земельних ділянок, які обробляють землю самостійно,за участі фахівців податкової інспекції та фінансового управління РДА. З метою наповнення місцевих бюджетів обговорюються питаннящодо порядку та термінів декларування доходів від продажу сільськогосподарської продукції за 2015 рік.

Організовувати зустрічі на місцях допомагають сільські ради.

Згідно з розробленим графіком, станом на 10 лютого керівники райдержадміністрації вже поспілкувалися із землекористувачами одноосібникамиБригадирівської, Бугаївської, Олександрівської, Вірнопільської, Куньєвської, Чистоводівської, Заводської, Довгеньківської, Іванчуківсьої, Левківської та Комарівськоїсільських рад.

Досвід минулого року свідчить, що проведення таких зустрічейсприяє сумлінному ставленню власників особистих селянських господарств  до декларування власних доходів та сплати податків.

В цьому році одноосібники, які самі обробляють свою ділянку землі, декларуватимуть власні доходи за минулий рік з урахуванням усіх коефіцієнтів та 4% від нормативної грошової оцінки землі. Це надасть можливість збільшити надходження  до районного бюджету від сплати податку на доходи фізичних осіб.

Виїзди до сільських рад для проведення зустрічей із землекористувачами одноосібникамитриватимуть до кінця наступного тижня.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 416 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar