MENU

11:17
Ремонт доріг в Ізюмі продовжиться

В цьому році міська влада виділила на ремонт ізюмських доріг рекордну суму –  понад 10 млн. грн.

Наразі, за рахунок бюджету нашого міста на суму 5,8 млн. грн. вже відремонтовано дорожнє покриття вулиць Чумацька, Європейська, Соборна, Суходольська, пр-т Незалежності та ін.

Та це лише початок. Адже за перше півріччя 2016 року бюджет міста перевиконано і депутати Ізюмської міської ради на минулій сесії вирішили частину залишків коштів — а це майже 5 млн. грн. - направити на продовження ремонту ізюмських доріг.

Тож незабаром ремонт доріг в Ізюмі продовжиться. Будуть капітально відремонтовані дороги біля ринку “Поворотка”, на пров. Покровському, пров. Нагайському, вулиці Кленовій та Суходольській.

Завдяки ініціативі Ізюмського міського голови Валерія Марченка міський бюджет отримає державну субвенцію в півмільйона гривень на ремонт частини дороги по вул. Суходольській, яка проходить через залізничний шляхопровід.

Також планується здійснити поточний ремонт доріг на 19-ти вулицях міста: Леваневського, Чехова, Софійська, Московська, Ентузіастів, Цусімська, Генерала Недбайла, Тургенєва, Некрасова, Київська, Володимира Безкорсого, Аеродромна, Європейська, Сухий Ізюмець, Гостинна, Пушкінська, Різдвяна, Надозерна, пров. Георгієвський.

Слід зазначити,  завдяки тому, що ізюмське підприємство ВАТ «ШРБУ» виступило підрядником робіт – вартість асфальту значно знижена у порівнянні з минулими роками. Завдяки цьому зекономлені кошти вдалося направити на ремонт додаткових доріг.

Ці кошти —  гроші платників податків, які надійшли до бюджету м. Ізюма. Тож від кожного з нас залежить благоустрій нашого міста та рівень життя ізюмчан.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 403 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar