MENU

13:15
Семінар-нараду з сільськими бібліотекарями було присвячено темі національно-патріотичного виховання

4 грудня, напередодні Дня збройних сил України, працівники центральної районної бібліотеки провели для своїх колег, сільських бібліотекарів, семінар-нараду, в рамках якої було презентовано книгу «Місячна соната війни». Герої збірки – бійці на передовій, переселенці із зони АТО, чиновники та пересічні українці. Тут – їхні долі, часом перевернутий світогляд, пошук істини.

На захід також була запрошена учнівська молодь, для якої тема патріотизму особливо важлива і потрібна. Про це говорили ведучі Ю.Копійка, Л.Мартовицька, Т. Максименко.

Участь у презентації взяла ізюмська поетеса Тетяна Гребенюк, яка є співавтором збірки. Вона продекламувала свої нові вірші, присвячені подіям сьогодення.

Директор центральної районної бібліотеки В.Лисаченко в своєму виступі акцентувала увагу на посиленні організації роботи бібліотек серед громади села по національно-патріотичному вихованню.

Сценарій презентації, який підготувала центральна районна бібліотека, був наданий сільським закладам культури для подальшої роботи.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 418 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar