MENU

18:36
Сьогодні в Заводах відбулася перша сесія Заводської сільської ради VII скликання

У сесійному засіданні взяла участь голова районної державної адміністрації Любов Шамрай.

Відкрила сесію голова сільської виборчої комісії Наталія Удовиченко, яка оголосила офіційні результати виборів Заводського сільського голови і депутатів Заводської сільської ради та зачитала рішення комісії про обрання сільським головою Михайла Чегринця та депутатів в кожному з 12 одномандатних виборчих округів.

На цьогорічних виборах за крісло очільника місцевої громади змагалися троє кандидатів: Іван Чуканов, Анатолій Щербак та діючий сільський голова М.Чегринець, який і отримав перемогу з перевагою у 17% голосів. Михайло Миколайович очолював раду впродовж двох попередніх скликань і тепер знову 25 жовтня громада висловила йому вотум довіри.

Після складення присяги сільським голою на розгляд депутатів сеіьради було внесено питання щодо обрання секретаря сільської ради. За результатами проведеного голосування на цю посаду була затверджена Ірина Матвієнко.

На засіданні сесії було також затверджено виконавчий комітет Заводської сільської ради у складі 7 осіб,  постійні депутатські комісії, їх кількісний та персональний склад. Було вирішено, що комісію з питань депутатської діяльності і у справах діяльності ради і самоврядування у кількості 4 осіб очолить Ігор Голіней, з питань бюджету, планування, соціального захисту населення в кількості 3 осіб – Андрій Рудика, з питань охорони здоров’я, освіти, культури, у справах молоді, землекористування та комунальної власності в кількості 4 осіб – Ольга Чуканова.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 351 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar