MENU

15:33
СПОРТИВНІ НОВИНИ МІСТА

Ізюмські спортсмени посіли призове місце на змаганнях з баскетболу на кубок Мельникова
В Лозовій, з 1 квітня 2016 року впродовж трьох днів змагались чоловічі баскетбольні команди з Харкова, Ізюма, Павлограду та міста-господаря. Команди грали по круговій системі. Ізюмчани виграли в команди з Харкова, однак в упорній боротьбі програли командам з Лозової та Павлограду. За результатами турніру наша команда посіла призове ІІІ місце. Кращим гравцем в ізюмській команді визнано Арчила Абуладзе. Тренери команди – Ігор Шполянський та Руслан Скрипник.


Відбувся традиційний міжобласний турнір з міні-футболу пам’яті Андрія Верещаки
2 квітня 2016 року в спортивній залі ФОК «Донець» відбувся традиційний міжобласний турнір з міні-футболу серед юнаків, присвячений пам’яті вихованця ДЮСШ «Донець» Андрія Верещаки. В турнірі прийняли участь команди юнаків старшого та середнього віку ДЮСШ міста Краматорськ, ДЮСШ міста Артемівськ та ДЮСШ «Донець» нашого міста. За підсумками турніру в старшій віковій групі І місце посіла команда ДЮСШ «Донець», вигравши всі зустрічі. Другою стала команда ДЮСШ м.Артемівськ, третьою – команда ДЮСШ м.Краматорськ. В середній віковій групі першість взяла команда ДЮСШ м.Артемівськ, друге місце – у команди ДЮСШ «Донець», третє місце – у команди ДЮСШ м.Краматорськ. Також були визначені кращі гравці турніру: Бабін Владислав(старша вікова група, вихованець ДЮСШ м.Краматорськ) та Соколов Ярослав (середня вікова група, вихованець ДЮСШ м.Артемівськ)
Юні ізюмчани посіли призові місця на турнірах з волейболу та боксу
9 квітня 2016 року в спортивній залі СК «Локомотив» відбувся обласний турнір з волейболу «Весна – 2016» серед дівчат 1998-2002 р.н. В турнірі прийняли участь команди ІЗОШ № 10, ІЗОШ № 12, ДЮСШ Святогірська, ДЮСШ «Олімпія» Лозової та ДЮСШ «Донець» нашого міста. Вигравши всі зустрічі, перше місце зайняла команда ДЮСШ «Донець» (тренер-викладач Ольга Бережна). Другою стала команда «Олімпія» міста Лозова, а третьою – ДЮСШ міста Святогірська.
Того ж дня юні боксери ДЮСШ «Донець» управління молоді та спорту Ізюмської міської ради (тренер-викладач Ігор Літвінов) прийняли участь в турнірі «Відкритий ринг» в Балаклії. Другі місця в своїх вагових категоріях посіли Грушко Денис та Кузнєцов Назар.
В Ізюмі відбулись перші ігри чемпіонату Харківської області з баскетболу
9-10 квітня 2016 року в спортивній залі СК «Локомотив» відбулися перші ігри чемпіонату Харківської області з баскетболу серед команд ДЮСШ (юнаки 2001-2002 року народження). Команда ДЮСШ «Донець» (тренер-викладач Руслан Скрипник) приймала команди з Харкова – ДЮСШ № 13 та ДЮСШ ФСТ «Україна». В перший день змагань наша команда перемогла команду ДЮСШ № 13 з рахунком 78 : 45. Другого дня змагань команда ДЮСШ «Донець» поступилася команді ДЮСШ ФСТ «Україна» з рахунком 54:90. В своїй групі нашій команді юних баскетболістів необхідно провести ще дві зустрічі.
Також цього вікенду в Ізюмі пройде і наступний тур ігор чемпіонату Харківської області з баскетболу серед юнаків 2001-2002 року народження:
- В суботу 16.04.2016 о 12-30.
В двобої зійдуться ДЮСШ №2 м.Харків та ДЮСШ «Донець» м.Ізюм
- В неділю 17.04.2016 о 10-00.
Команда ДЮСШ «Донець» нашого міста змагатиметься з ДЮСШ «Металург» м.Купянськ
Місце проведення ігор: СК «Локомотив» (в'їзд Ювілейний, 4а).
Управління молоді та спорту

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 528 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar