MENU

19:44
СПОРТИВНИЙ ВІКЕНД

МІНІ-ФУТБОЛ
26 та 27 грудня 2015 року в спортивній залі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Донець» проведено відкритий Новорічний турнір з міні-футболу серед аматорських команд Ізюмського регіону. В першості приймали участь 6 аматорських команд, до складу яких увійшли найкращі футболісти міста Ізюм та футболісти Ізюмського району.
Результати турніру:
І місце - посіла команда “Молнія”;
ІІ місце — посіла команда “Вікторія” (команда складалась з вихованців та випускників “Донець”);
ІІІ місце — посіла команда “Сатурн”.
Кращим гравцем змагань визнано Анатолія Грачова. Старший суддя змагань В'ячеслав Недавній.
Церемонію нагородження на параді закриття турніру провів заступник Ізюмського міського голови з гуманітарних питань Володимир Мацокін: “Від щирого серця поздоровляю переможців та учасників турніру! Сьогодні нам вкрай важливо підтримувати аматорський спорт, адже це не тільки здоров'я але й імідж нашого міста. Гучні перемоги, які здобувають наші спортсмени на обласному та Всеукраїнському рівні прославляють Ізюм та формують позитивне сприйняття нашого краю в суспільстві. Тому я бажаю Вам більше перемог та спортивної наснаги!”
Команди переможців було нагороджено кубками, медалями та дипломами.


 
БОРОТЬБА САМБО
27 грудня 2015 року в смт. Комсомольське відбувся відкритий турнір з боротьби самбо ДЮСШ Зміївської ТЕС присвячений Новорічним святам, в якому прийняла участь команда юнаків відділення боротьби самбо ДЮСШ «Донець» управління молоді та спорту Ізюмської міської ради (тренер-викладач Настаченко Михайло).
Наші вихованці отримали такі результати:
ІІІ місце – Труфанов Андрій, Боєв Олександр, Ровчак Назар;
ІІ місце – Шевченко Володимир, Єнь Максим, Харун Артем, Тедеєв Дмитро;
І місце – Сагур Святослав, Капшук Денис.
За І загальнокомандне місце команда вихованців ДЮСШ «Донець» управління молоді та спорту Ізюмської міської ради нагороджена пам’ятним кубком.
Переможці та призери були нагороджені дипломами та медалями.


БОКС
26 грудня 2015 року в м. Балаклія відбувся турнір з боксу, присвячений Новорічним святам, в якому прийняли участь юні боксери ДЮСШ «Донець» управління молоді та спорту Ізюмської міської ради (тренера-викладачі Літвінов Ігор, Кириченко Володимир), команди з міста Куп’янськ та міста Балаклія.
За підсумками змагань:
І місце посіли - Моруженко Дмитро, Дубінін Станіслав, Кузнєцов Назар, Харченко Владислав, Туренко Назар, Крикун Ростислав, Максименко Максим, Зіньковеч Ілля, Новіков Роман, Бондаренко Артем, Яремчук Олексій, Кузнєцов Назар, Безгін Захар, Дубинський Іван;
ІІ місце посіли - Каркач Максим, Обезюк Володимир, Рябенко Андрій, Бараненко Єгор.
Переможці та призери були нагороджені дипломами.
Управління молоді та спорту
Ізюмської міської ради
 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 519 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar