MENU

12:21
Старшокласники Іванчуківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відвідали Харківський Університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Відповідно до Регіональної програми військово-патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на 2015-2017 роки 22 жовтня 2015 року старшокласники Іванчуківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відвідали Харківський Університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Фахівці протиповітряної оборони Сухопутних військ, радіотехнічних військ протиповітряної оборони, зенітно-ракетних військ, льотного, інженерно-авіаційного факультетів з майбутніми захисниками провели практичні заняття, під час яких учні мали можливість ознайомитись з основними видами озброєння і військової техніки, яка знаходиться на озброєнні Повітряних Сил. Також діти ознайомились з матеріально – технічною базою, умовами проживання курсантів та історією створення навчального закладу. 
Учні вдячні старшому офіцеру Університету підполковнику Копнику Олександру Миколайовичу за гостинність, цікаву розповідь та екскурсію. 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 365 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar