MENU

16:54
Театр-мініатюр «ШОК» розпочинає свій сезон підчас новорічних свят.

Театральний сезон у світі зазвичай починається восени. Проте, у нашому місті трохи інша традиція – театр-мініатюр «ШОК» розпочинає свій сезон підчас новорічних свят. Цього року подія відбулась 12 січня – учасники дорослого «ШОКу» представили глядачам нову гумористичну програму «Старий Новий Рік у Шоці».
Програма нового сезону складається із коротких гумористичних сценок, котрі зображують знайомі кожному побутові ситуації та курйози, а також дещо незвичні, у чомусь навіть постановочні, моменти життя представників різних шарів суспільства.


В затишній залі культурно-дозвільного комплексу «Спартак» зібрались друзі колективу та нові глядачі, котрі вирішили долучитись до когорти шанувальників театрального колективу «ШОК» та режисерського таланту їх керівника – Надії Шерстюк. Не дивлячись на дуже несприятливу для виходу з дому погоду – дощ, ожеледицю та пронизливо холодний вітер – глядачі таки дістались концертної зали. За це «ШОК» нагородив їх порцією гумору та позитиву. Півтори години виступу здалося мало, тому глядачі з нетерпінням чекатимуть на нову програму, аби знову поринути у світ акторської майстерності та гумору.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 340 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar