MENU

21:46
Традиційні святкові “Вогники” для ветеранів пройшли напередодні Дня Перемоги

6 травня, з нагоди 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в місті Ізюм вшановували ветеранів, учасників війни, дітей війни, працівників тилу та всіх тих, кого так чи інакше торкнулось лихо 20 століття.

Віддати шану присутнім ветеранам та данину пам'яті тим, хто своїм життям захищав нас від нацистських окупантів, ветерани 5-го, 6-го та 7-го мікрорайонів зібрались в кафе “Динамо”. Організаторами цієї зустрічі були депутати Ізюмської міської ради Олег Бондарєв, Микита Каракай, Юрій Бриль, Вікторія Слабунова.

Ще один святковий “Вогник” того дня пройшов і в кафе “Міраж”. Свято для ветеранів 3-го та 4-го мікрорайонів відбулось завдяки секретарю Ізюмської міської ради Артему Єрдаларяну, депутатів Ізюмської міської ради Руслана Марченка та Костянтина Петрова.

За святковим обідом сивочолі ветерани – живі легенди однієї зі сторінок української та світової історії – згадували своїх побратимів, вшановували пам’ять загиблих на фронтах війни. Під час спілкування з депутатами ветерани ділились спогадами та власними досвідченими поглядами на життя.

Святкового настрою додавали пісні воєнних років під баян та у виконанні кращих солістів Ізюма.

Наприкінці свята депутати щиро подякували ветеранам за те, що вони героїзмом та самопожертвами подарували мир прийдешнім поколінням. Ті, натомість, були вдячні за те, що організатори святкових обідів потурбувались, а “Вогники” для тих, хто боровся за Велику Перемогу, пройшов у теплій дружній атмосфері.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 390 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar