MENU

16:21
ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Минулого вікендув спортивному комплексі Ізюмської ДЮСШсектором у справах молоді та спорту Ізюмської райдержадміністрації

був проведений міжобласний турнір з міні-футболу, присвячений Дню Соборності України. У ньому взяли участь 8 команд з Харківської та Донецької областей. Групова частина турніру визначила чотири найкращі команди, які й розіграли призи цих змагань. В матчі за третє місце наша команда «Іскра» з Кам`янки з мінімальним відривом, але перемогла «Трактор» з Підлиману Борівського району 1:0. У фіналі, який виявився ще напруженішим, зустрілися капитолівська «Молнія» та команда Святогірська Донецької області. Гра пройшла в швидкому темпі, ігрова перевага постійно була на боці наших земляків, але захисники перегравали нападників, а воротарі демонстрували чудеса реакції, тому закономірним результатом основного часу стала нічия 0:0. Переможця турніру виявила серія післяматчевих пенальті, в якій з рахунком 3:2 перемогли гравці Ізюмщини. Вітаємо команду Ізюмського комбінату хлібопродуктів «Молнія»та призерівіз заслуженою перемогою, а всіх інших – з гідною і красивою грою!

Емоцій вистачало і гравцям, і вболівальникам. Серед останніх, до речі, було чимало дітей, зокрема, дівчат. Футбол – гра скоріш чоловіча, але підтримати свої команди прийшли й багато представниць слабкого полу.

По завершенню змагань були вручені пам’ятні призи та грамоти кращим командам, гравцю, бомбардиру та воротарю турніру. Вітали спортсменів заступник голови райдержадміністрації Василь Лесик та керівник сектору у справах молоді та спорту РДА, головний організатор цих змагань Альберт Воротиленко.

Більше фото тут

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 427 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar