MENU

14:32
Творчі колективи міста підкорювали Святогірськ та Харків

16 квітня у місті Святогірськ відбувся всеукраїнський турнір з бальних танців. Наше місто на турнірі представили вихованці Клубу спортивного танцю «Елегія» Черненко Сергій та Аліпа Діана. Вони тримали бронзу конкурсу.

17 квітня у Святогірську відбулась ще одна танцювальна подія – Міжрегіональний фестиваль танцю «Stardance», де честь міста Ізюм захищали одразу два танцювальні колективи – «Елегія» та «Совершенство». Обидва колективи виступили на високому рівні та привезли перемогу.

Клуб спортивного танцю «Елегія» отримали чотири кубки за перше місце – за танцювальні композиції «Вальс квітів», «Пірати», «Запрошення на вальс» та «Ковбої». Також колектив здобув два кубки за друге місце – композиції «Інтрига» та «Світ джунглів».

Вихованці молодшої та старшої груп зразкового ансамблю танцю «Совершенство» привезли чотири переможні кубки. Проникливістю танцю «Там, де чекають маму» танцівники молодшої групи буквально довели до сліз усіх присутніх. А танцювальні композиції старшої групи «Наше святе призначення», «Світ в твоїх руках» та «Палацові таємниці» принесли колективу потрійну перемогу.

16 квітня у місті Харків відбувся конкурс-фестиваль «Лотос Надії», в якому взяли участь вихованці вокального гуртка «Сузір’я» (БК «Сучасник», керівник Марія Цугунян).

Вікторія Макарчук, Софія Домощей та Надія Шейко гідно представили місто Ізюм на конкурсі. Зі свої виступи дівчата отримали дипломи та медалі. Також юні вокалісти візьмуть участь у фіналі конкурсу, що відбудеться 21 травня в місті Харків.

Щиро вітаємо колективи з високими досягненнями і бажаємо творчого натхнення!

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 366 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar