MENU

10:23
У цікавій боротьбі пройшов районний турнір з шахів "Біла тура"

27 листопада в залі районного Будинку культури проходили щорічні змагання з шахів серед загальноосвітніх навчальних закладів району "Біла тура", в яких брали участь 9 команд, що складалися з трьох чоловік: двох хлопчиків та однієї дівчинки.

Турнір проходив у цікавій боротьбі. В підсумку переможцем в командному заліку стала команда Кам’янського навчально-виховного комплексу (керівник команди Федір Сінний). Друге місце посіли учні Червонооскільського НВК (керівник команди Михайло Євченко). Лише на пів-очка від них відстала команда Іванчуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Анастасія Тесленко).

Також були визначенні кращі в особистому заліку. Найсильнішими шахістами серед юнаків стали Олександр Сінний з Кам’янського НВК та самий молодший учасник змагань, учень 3-го класу Червоношахтарської ЗОШ І-ІІІ ступенів Данило Травинський. Вони розділили між собою перше місце. На третьому місці – брат одного з переможців Іван Сінний (Кам’янський НВК).

Серед дівчат "золото" турніру завоювала представниця Кам’янського НВК Ангеліна Басенко, "срібло" за Марією Варібрус з Червонооскільського НВК, бронзовим призером стала учениця Липчанівського НВК Дар’я Живолуп.

Команди та переможці змагань були нагороджені грамотами відділу освіти та цінними подарунками від сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 377 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar