MENU

22:28
У Харківській обл. судитимуть диверсанта, який готував вибухи на залізниці

Він мав намір запобігти постачанню військової техніки в зону АТО.

Прокуратура Харківської обл. направила до суду обвинувальний акт стосовно 48-річного жителя м. Ізюм, який звинувачується в підготовці диверсії на залізниці. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

За словами начальника відділу прокуратури області Павла Угровецкого, підозрюваному інкримінують замах на вчинення вибуху, спрямованого на руйнування або пошкодження об'єктів, які мають важливе народногосподарське та оборонне значення (ч. 2 ст. 15, ст. 113 Кримінального кодексу України).

Встановлено, що у квітні поточного року він заклав два вибухових пристрої на двох коліях залізничної станції "Ізюм" з метою подальшого запобігання прибуття та розвантаження на них військової техніки ЗСУ в зоні АТО. "Однак свій умисел на вчинення диверсійного акту чоловік до кінця не довів. Він був затриманий співробітниками управління СБУ в області", - сказано в повідомленні.

ПІд час огляду місця події було вилучено два вибухових пристрої з мобільними телефонами, прикріпленими до них, і телефон, з якого зловмисник планував дзвонити на прикріплені до вибухівки телефони для приведення в дію детонаторів.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 421 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar