MENU

20:27
У РОБОТІ ПЕРШОЇ СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ 7-ГО СКЛИКАННЯ ЗНОВУ ОГОЛОШЕНО ПЕРЕРВУ

Сьогодні, 25 грудня, за ініціативою районної державної адміністрації було скликано депутатський корпус району на продовження першого сесійного засідання.

Передбачалося, що до цього часу буде прийнято остаточне рішення за апеляційним позовом голови лічильної комісії з виборів голови районної ради. Але, як виявилося, розгляд зазначеної  судової справи перенесено на 18 січня 2016 року. Тож, було заслухано інформацію щодо перебігу судової справи про порушення процедури підрахунку голосів під час виборів голови районної ради, окремі депутати висловили пропозиції щодо проведення голосування на сьогоднішньому засіданні.

Голова районної державної адміністрації Любов Шамрай у своєму виступі зазначила, що треба діяти відповідно до законодавства і дочекатися остаточного рішення суду. "Від цього майже ніхто не постраждає. Для побоювань, що освітяни не отримають зарплату, немає жодних підстав. Усі працівники освітньої галузі району до кінця року отримають заробітну плату і матеріальне винагородження за рахунок державної освітньої субвенції", - зазначила Любов Миколаївна.

Пропозиція, надана депутатами від "Відродження", провести переголосування і обрати голову райради, не очікуючи остаточного рішення Харківського апеляційного адміністративного суду, не набрала потрібної кількості голосів і була відхилена. У роботі першої сесії районної ради 7-го скликання знову оголошено перерву. Тепер депутати продовжать своє перше сесійне засідання після 18 січня наступного року.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 428 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar