MENU

12:38
У Студенокському НВК відкрито новий комп'ютерний клас

З цієї нагоди було проведено урочисту лінійку, на якій були присутні голова Ізюмської районної державної адміністрації Любов Шамрай, начальник відділу освіти РДА Світлана Дворкіна, Студенокський сільський голова Володимир Бурлака. Також на свято була запрошена Віра Лещук - дружина відомого художника-мецената Лещука Володимира Васильовича. Його картини "Морозний вечір", "Осінь" та "Дорогою сонячною" були виставлені на благодійну мистецьку акцію-аукціон на підтримку дітей-вимушених переселенців із зони АТО, яка проходила під гаслом "Серце віддаємо дітям". На кошти, виручені з продажу картин, і було придбано комп'ютери.

Багато щирих слів вдячності було висловлено родині Володимира Васильовича та слів жалю з приводу його передчасної смерті. Ця людина  - не просто житель села Студенок, а справжній митець, який увічнив красу нашого краю в своїх картинах. А ще це людина, яка всім серцем вболівала за майбутнє нашої держави - дітей. Тому й одразу погодився на участь в акції.

Такі люди не вмирають, а просто перестають бути поруч, вони продовжуються у своїх справах, вчинках, творах. Весь учнівський та вчительських загал навчально-виховного комплексу був зворушений подарунком від сім'ї Лещука - його останньої картини "Слобожанське поле", присвяченої подіям в Україні. Ця картина життєствердна, за словами самого автора: "В целом это оптимистическое полотно - поле выстоит, созреет, даст урожай, а  это - хлеб и жизнь для нового поля. Замысел картины - показать настроение эпохи, жизнь и судьбы людей".

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 440 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar