MENU

18:04
УПРАВЛІННЯ МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЗВІТУВАЛО НА ПІДСУМКОВІЙ НАРАДІ

5 лютого 2016 року в спортивній залі СК «Локомотив» відбулась підсумкова нарада структурних підрозділів управління молоді та спорту Ізюмської міської ради.

На нараді були присутні Ізюмський міський голова Валерій Марченко та заступник Ізюмського міського голови з гуманітарних питань Володимир Мацокін. У вступному слові Валерій Марченко визначив важливу роль управління в розвитку соціальної сфери міста Ізюм, відзначив рівень роботи колективу та запевнив в своїй підтримці.

Про підсумки роботи управління молоді та спорту Ізюмської міської ради та його структурні підрозділи в 2015 році доповів начальник управління Юрій Козлов, а головний бухгалтер управління Галина Сокол звітувала про фінансові показники в роботі.

Звітували: про виконання оздоровчої кампанії 2015 спеціаліст першої категорії управління молоді та спортуТетяна Сафіуліна, про роботу ДЮСШ «Донець» директор Андрій Колісник, про проведення оздоровчих змін в ПЗОВ «Орлятко» директор Сергій Бовдуй.

Зі словами подяки міському керівництву виступив представник батьківського комітету ДЮСШ «Донець» Ігор Шполянський, який зазначив значущість стабільності та якості учбового-тренувального процесу в роботі спортивної школи, враховуючи, що саме це є запорукою фізичного здоров’я дітей та їх досягнень, які позитивно впливають на імідж міста.

Наступним виступив Володимир Мацокін, який підкреслив необхідність безумовного виконання всіх міських програм, за реалізацію яких відповідає управління.

Підводячи підсумки наради Ізюмський міський голова Валерій Марченко зазначив: «Сьогодні міська влада сконцентрує увагу на програмах підтримки галузей соціального спрямування. Програми, спрямовані на роботу з обдарованою молоддю, оздоровленням, підтримка спортивного руху міста, інвалідного спорту знаходяться під постійним контролем виконавчого комітету. Також ми готові надати допомогу, якщо це стосується покращення рівня послуг закладів Вашої галузі».

Управління молоді та спорту

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 452 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar