MENU

11:32
Уряд Німеччини планує допомогти Ізюму створити сучасний Центр надання адміністративних послуг населенню

06 липня 2016 року на запрошення Ізюмського міського голови Валерія Марченка до міста завітала делегація співробітників міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини з метою налагодження партнерських зв’язків між Україною та Європейським союзом і участі уряду Німеччини у проекті по створенню в Ізюмі об’єднаного Центру надання адміністративних послуг населенню (ЦНАП).
Під час зустрічі також були присутні вимушені переселенці з Донбасу, які розповіли делегатам про проблеми отримання адміністративних послуг, з якими їм допомагають впоратися в місцевому ЦНАПі.


В свою чергу, Ізюмський міський голова Валерій Марченко зазначив, що: «В Ізюмі наразі проживає майже 50 тис. мешканців, а також офіційно зареєстровано понад 3 тис. переселенців, які регулярно звертаюся за адмінпослугами. Але, на жаль, умови в яких знаходиться Центр [ЦНАП] не дозволяють в повній мірі якісно надавати послуги населенню».
Після завершення перемовин заступник Ізюмського міського голови Костянтин Петров разом з німецькою делегацією направилися до ЦНАПу і обговорили можливість створення сучасного адміністративного центру з переведення його до більш просторішого приміщенням, придбання нової комп’ютерної та офісної техніки, встановлення апарату електронної черги, інформаційно-цифрових табло та можливість введення електронних документообігу і архіву.
Це дасть змогу розширити перелік адмінпослуг та спростити процедуру їх отримання.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 617 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar