MENU

12:14
Уряд України профінансує капітальний ремонт об’єктів інфраструктури міста Ізюм

На виконання своєї передвиборчої програми Ізюмський міський голова Валерій Марченко не одноразово звертався до Прем’єр-міністра України з переліком об’єктів в місті, які потребують капітального ремонту.
В особистих бесідах з високопосадовцями Кабінету Міністрів України Валерію Віталійовичу вдалося внести свої пропозиції до переліку об’єктів інфраструктури міста, фінансування яких у 2016 році пропонується здійснювати за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетом на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку Ізюма.
До такого списку увійшли: капітальний ремонт вулиць в місті; модернізація і відновлення вуличного освітлення; реконструкція Букінського водогону; переоснащення систем теплопостачання Вузлової лікарні, дитячого садочку №16, будинку культури «Залізничник», ДЮСШ відділу освіти та капітальний ремонт Центральної міської лікарні.
Постановою Кабінету Міністрів України № 395 від 24 червня 2016 р. на першому етапі до фінансування вже включені наступні проекти, такі як: реконструкція Букінського водогону на суму 4 млн. 214 тис. грн. (нагадаємо, що раніше Урядом України з фонду регіонального розвитку, місту Ізюм вже були виділені 36 млн. грн. на цей проект) та капітальний ремонт автомобільної дороги по вул. Суходольській (колишня 20 років Жовтня) на суму 573,1 тис. грн.
Наразі Ізюмський міський голова Валерій Марченко продовжує перемовини і наполягає на тому, щоб Кабінет Міністрів України виділив кошти в сумі 20,3 млн. грн. на капітальний ремонт особливо важливого соціального об’єкта для міста, такого як стаціонарний корпус Ізюмської центральної міської лікарні.

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 392 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar