MENU

10:46
В Ізюмі обговорили проблемні питання стосовно вимушено переміщених осіб та учасників АТО

12 лютого під головуванням начальника управління праці та соціального захисту населення Надії Петрової відбулось засідання круглого столу, під час якого обговорили алгоритм роботи структурних підрозділів з переміщеними особами в зв’язку зі змінами в законодавстві та актуальні питання по роботі з учасниками АТО. Присутніми були працівники управління, представники соціальних служб, медицини, центру зайнятості.
Порядок денний:
1. Інформація про зміни в законодавстві.
2. Про створення робочої групи з питань перевірки даних, наданих внутрішньо переміщеними особами, щодо фактичного місця проживання, та її подальшої роботи.
3. Обмін інформацією про тимчасово переміщених осіб ( статистичні дані).
4. Робота з демобілізованими учасниками АТО.
В результаті засідання його учасники прийняли рішення:
· Організувати роботу по виявленню недостовірної інформації по факту проживання переміщених осіб, при наявності у них дітей залучати до роботи ІМЦСССДМ та службу у справах дітей, протягом 2- х місяців.
· Прийняти до відома інформацію про переміщених осіб.
· Управлінню праці та соціального захисту населення Ізюмської міської ради, Ізюмському міському центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді та територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради:
- продовжити роботу з питань оздоровлення учасників АТО;
- надати соціальні послуги учасникам АТО.
- оновити існуючі соціальні паспорти учасників АТО з урахуванням інформації про дітей.
· Управлінню праці та соціального захисту населення Ізюмської міської ради надавати списки тимчасово переміщених осіб, дію довідок яких припинено, міській амбулаторії загальної практики сімейної медицини КЗОЗ центру та первинної медико-санітарної допомоги м. Ізюма та КЗ ЦМЛ.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 435 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar