MENU

00:24
В Ізюмі пройшла перша презентація проекту "Будуємо Україну разом"

Сьогодні у Ізюмі пройшла перша презентація проекту "Будуємо Україну разом", що відбулась завдяки партнерській допомозі ГО "ГРОМАДСЬКА ІНІЦІАТИВА ІЗЮМСЬКИЙ ШЛЯХ".
Відбулась вона у стінах Ізюмського професійного ліцею побували незвичайні гості – волонтери проекту «Будуємо Україну разом». 
Цей проект засновано «Львівською освітньою фундацією», і в його рамках було проведено вже кілька волонтерських таборів на Донбасі, що за підтримки міжнародної допомоги відбудовували там зруйновані війною житлові будинки. Проводили різноманітні культурні заходи: зустрічі з громадськими активістами, культурно-мистецькі акції, дискусійні клуби.


Цього року проект розширюється – географічно і тематично, зокрема охоплює ще кілька областей. З Харківської області було обрано саме наш Ізюм. І перша широка презентація проекту відбулась саме в Ізюмському професійному ліцеї.
Волонтери розповіли учням і працівникам про проект, його учасників, мету і заплановані заходи. Показали презентаційні ролики, фотографії. Роздали проспекти «Проведи літо з користю!». Згодом всіх, хто зацікавився і забажав долучитись, запросили залишити свої координати – адже вже у липні у Ізюмі запрацює волонтерський табір, і кожна бажаюча, небайдужа до долі міста і своєї країни молода людина може стати волонтером.
Тож чекаємо на всіх небайдужих!

Категорія: Ізюмський шлях | Переглядів: 477 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar