MENU

15:46
В Ізюмі відбулось урочисте відкриття Різдвяної Архієрейської ялинки

8 січня на Центральній площі міста за ініціативи Архієпископа Ізюмського та Куп’янського Єлисея пройшло свято «Архієрейська ялинка».
Захід зібрав багато гостей з різних куточків Харківської області, дітей та дорослих нашого міста.
Ізюмський міський голова Валерій Марченко привітав із Різдвом Христовим ізюмчан, подякував Владиці Єлисею за започатковану ним добру традицію святкувати Різдво усім містом, а також виказав слова вдячності Народному депутату України Віктору Остапчуку за допомогу в організації чудового свята “Архієрейської ялинки”.


Присутні на святі діти отримали солодкі подарунки від Владики Єлисея та Народного депутата України Віктора Остапчука. Подарунками також були відзначені 12 переможців конкурсу різдвяно-новорічних прикрас «Зимова казка», який пройшов у містах Ізюм та Куп’янськ, Борівському, Ізюмському, Куп’янському та Шевченківському районах при благословенні Архієпископа Ізюмського та Куп’янського – Єлисея.
Святкове дійство супроводжувалося народними та обрядовими піснями у виконанні архієрейського хору під керівництвом регента Олега Кадюка. Дітлахів розважали ростові ляльки, казкові персонажі. Історична театралізована вистава «Різдвяний вертеп» за участі творчих і художніх колективів міста наповнила атмосферу справжнім різдвяним духом та настроєм.
Усі охочі мали змогу зігрітися теплим чаєм з самовару, а також посмакувати свіжою випічкою.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 408 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar