MENU

11:18
В Ізюмі відремонтовано частину дерев’яного настилу пішохідного мосту

Пішохідна частина мосту, яка має загальну площу покриття 448 кв.м., складається з двох шарів дощок. І хоча настил пішохідної доріжки моста був зроблений з дубової дошки, через погодні умови та інтенсивний рух мото- і велотранспорту вони поступово руйнувались.

До того ж, під час поточних ремонтів мосту, дошки клалися із різних видів деревини. В результаті виникли значні щілини та провалля – потрапивши в які, є всі шанси отримати значні травми. На що було багато скарг від ізюмчан.

Але капітального ремонту, тобто повної заміни гнилих та трухлявих дощок на нові, “новий міст” за 12 років експлуатації так і не зазнав.

Тому Ізюмський міський голова Валерій Марченко разом із заступниками Михайлом Іщуком, Володимиром Мацокіним, начальником УЖКГ Григорієм Пивоваром разом перевірили стан покриття пішохідного мосту через р. Сіверський Донець та переконались, що він конче потребує нагального ремонту.

Валерій Віталійович дав розпорядження комунальному підприємству «Благоустрій м. Ізюма» провести комплексне обстеження конструкції, аби скласти кошторис необхідних витрат на майбутній ремонт.

Як зазначив директор КП “Благоустрій м. Ізюма” Юрій Бриль: “Дерев’яний настил потребує повної заміни, тому у наступному році планується повністю відновити пішохідну частину мосту і пофарбувати його. Також, щоб не допустити подальшого руйнування, як це відбувалось упродовж стількох років, встановити попереджувальні знаки про заборону руху будь-якого транспорту і забезпечити охорону об’єкта патрульною службою поліції. Поки що, цього тижня замінено 32,5 кв.м. дощок».

Міська влада закликає ізюмчан дбайливо ставитися до пішохідного мосту – одного з головних символів Ізюма. Дотримуватись правил благоустрою та правил дорожнього руху в пішохідній зоні нашого моста.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 411 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar