MENU

23:47
В Ізюмі вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Указом Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» в країні встановлено особливий пам’ятний день - «День Героїв Небесної Сотні», який відзначається щорічно 20-го лютого.
В Ізюмі вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні літературно-музичною композицією «Герої не вмирають». Захід відбувся в приміщенні КДК Спартак. Зала була переповнена – дехто з глядачів стоячи дивився програму.
Заступник Ізюмського міського голови Михайло Іщук в своїй промові виказав слова шани та поваги Героям Небесної Сотні, тим, хто під час Революції Гідності боровся за права і свободи українців, захищав європейське майбутнє нашої країни і заплатив за це найдорожчим – власним життям.
Перед присутніми виступив також учасник АТО Віталій Столяров, який зазначив, що в зоні АТО військові роблять все, що їм під силу, захищаючи рідну Україну.
Яскравим і новаторським моментом заходу стало живе виконання Гімну України вихованцями Дитячої музичної школи, вокального ансамблю «Art-Music», до якого приєдналась більшість присутніх.
Під час перегляду кліпу «Мамо не плач. Я повернуся весною», було запалено свічки-лампадки. Після цього пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні вшанували хвилиною мовчання.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 469 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar