MENU

13:30
В Ізюмській районній бібліотеці обговорили зміни у порядку надання субсидій

19 травня в приміщенні Ізюмської центральної районної бібліотеки, в рамках роботи мобільного соціального офісу, відбулася чергова зустріч спеціалістів органів соціального захисту населення з читачами бібліотеки та мешканцями приладобудівного мікрорайону.

Про зміни до порядку призначення житлових субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг розповіли начальник управління праці та соціального захисту населення Надія Петрова та начальник відділу обробки документів та прийняття рішень Любов Білецька.

З інформацією про роботу Ізюмського міського територіального центру по соціальному обслуговуванню пенсіонерів виступив начальник центру Микола Аралов, який акцентував увагу присутніх на видах та формах обслуговування пенсіонерів та інвалідів нашого міста.

Перед присутніми виступили також спеціалісти Ізюмського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги В.Кузнєцова, О.Волкова та Н.Моісеєнко, які висвітлили питання про правові послуги, які можна отримати в центрі правової допомоги та хто має право на таку допомогу.

В ході зустрічі обговорювалися питання щодо організації ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків), про несвоєчасне отримання населенням платіжних квитанцій на оплату газових послуг та інші питання.

В кінці заходу директор Ізюмської ЦРБ Валентина Лисаченко ознайомила присутніх з літературою, яка представлена на консультативно-правововій виставці «Права людини в українському суспільстві».

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 431 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar