MENU

18:03
В Офісі Харківської області у Вашингтоні пройшла бізнес-сесія з американськими компаніями

У рамках робочого візиту до США делегація Харківщини на чолі з Ігорем Райніним провела бізнес-сесію з американськими компаніями в Офісі Харківської області у Вашингтоні.

Зокрема, проведені переговори щодо технологічного співробітництва з корпорацією Ariel, що є одним із найбільших виробників обладнання для нафтогазової галузі. Відбулася зустріч з керівництвом провідної фармацевтичної компанії Pfizer, що вивчає можливість організації спільного виробництва власних препаратів на території регіону для просування продукції на ринки Східної Європи. Також пройшли переговори з найбільшою компанією США в галузі IT-аутсорсінгу IDT.com (Integrated Device Technology), яка зацікавлена у розвитку співробітництва з IT-сектором Харківщини.

Підписані угоди з організацією Євразійська демократична ініціатива (EDI) та компанією YourGlobalStrategy, яка має великий досвід співпраці з американськими урядовими організаціями, громадським сектором і діловим співтовариством та візьме участь у просуванні економічних інтересів Харківської області в США.

Бізнес-сесія відбулася у новому приміщенні Офісу Харківської області у Вашингтоні, яке було відкрито під час візиту делегації Харківщини.

Довідка. Постійне представництво Харківської області у Вашингтоні було відкрито 22 вересня 2015 року. На першому етапі приміщення для його роботи на партнерських засадах були надані Фундацією США – Україна. З березня 2016 року представництво відкрило власний офіс у бізнес-центрі поряд з Білим Домом за адресою: 1701 Pennsylvania Avenue, N.W., Suite 301.

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 413 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar