MENU

13:30
В районах області проведуть серію семінарів з енергозбереження

Перший семінар в рамках інформаційного проекту, який триватиме на Харківщині протягом лютого - травня, відбувся в Чугуєві.

Учасниками семінару стали представники ОСББ та ЖБК, органів місцевого самоврядування та громадських організацій Чугуєва та Чугуївського району.

Під час заходу успішним досвідом термомодернізації багатоквартирного будинку поділився голова правління ОСББ «Наш дім» Іван Ямшанов. В будинку, яким він керує, в минулому році було виконано капітальний ремонт фасаду з використанням енергозберігаючих технологій. Роботи було проведено в рамках реалізації Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-III».

Член Комісії з розвитку енергетики та енергозбереження Українського союзу промисловців і підприємців Костянтин Єремчук розповів учасникам семінару про ефективне впровадження енергозберігаючих технологій в рамках Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010 - 2016 роки. Також він ознайомив учасників семінару з енергоефективними матеріалами та обладнанням українського виробництва, що за своїми технічними характеристиками не поступаються зарубіжним аналогам, але є дешевшими.

У семінарі також взяли участь представники АБ «Укргазбанк» та АТ «Ощадбанк», які відповіли на всі питання щодо ключових умов надання кредитів та отримання їх часткової компенсації з державного бюджету в рамках державної програми енергоефективності.

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 445 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar