MENU

14:47
Валерій Марченко: Невід’ємна роль батьків в навчальному та виховному процесах дітей дала поштовх для створення в Ізюмі Батьківської ради

24 березня під головуванням Ізюмського міського голови Валерія Марченка та його заступників відбулось засідання представників батьківських комітетів усіх навчальних закладів міста.
Мета зібрання — обговорення та затвердження Положення про Батьківську раду, яка стане дорадчим органом при Ізюмському міському голові і налагодить діалог між батьками та міською владою в питаннях прийняття рішень в навчальному та виховному процесах дітей.
Слід зазначити, що така ініціатива міського голови — важливий крок до прозорої співпраці міської влади з батьками дітей, що навчаються. Тим паче, що дотепер батьки учнів не мали жодної можливості безпосередньо взяти учать у вирішенні міською владою питань освіти, або ж просто обговорити ті чи інші проблеми навчального закладу.
Тож, батьки разом із заступником Ізюмського міського голови з гуманітарних питань Володимиром Мацокіним обговорили даний проект Положення про Батьківську раду, внесли свої пропозиції та затвердили його одноголосно.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 598 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar