MENU

10:17
"Весняні дзвіночки-2016"

15 квітня в залі районного Будинку культури відбувся щорічний районний фестиваль-конкурс юних виконавців «Весняні дзвіночки – 2016», який проходив за 2 номінаціями:

вокал та хореографія, розподілившись по віковим підгрупам. Участь у фестивалі взяли 63 дитини з 10 загальноосвітніх закладів району віком від 6 до 18 років.      

Відкрити щорічний районний конкурс юних виконавців поза конкурсом побажали дебютанти квартету «Веселі нотки» вокальної студії "Стати зіркою" Ізюмського РОМЦ (керівник Г.Виборнова) виконанням пісні "Хай радіють усі!".

В номінації вокал в молодшій групі віком 6-9 років перше місце посів дует «СМС» з Малокомишуваської ЗОШ, 2 місце за тріо "Капітошки" з Капитолівського НВК, 3 місце – у Єрємєєвої Ангеліни з Червонооскільського НВК.

У середній групі віком 10-14 років перше місце виборола Рябенко Валерія з Кам`янського НВК, друге – Дубовик Владислава з Ізюмського РОМЦ, трете – Глазунова Катерина з Малокомишуваської ЗОШ.

У старшій групі 15-18 років в номінації вокал кращою стала Положій Ольга з Ізюмського РОМЦ, на другому місці – Хохотва Анастасія з Капитолівського НВК, на третьому – Карина Аль-Мутлак з Ізюмського РОМЦ.

В номінації хореографія серед молодших учасників безперечним переможцем став танцювальний колектив «Мрія» з Левківського НВК, який виконав хореографічну постанову «Коломийка».

У середній групі найкращими танцюристами стали учасники з колективу «Веселка»  Червонооскільського НВК, друге місце у левківської «Мрії».

Перше місце серед старших учасників 15-18 років в номінації хореографія зайняв колектив "Містерія" Липчанівського НВК, на другому місці – колектив «Україночки» з Довгеньківського навчально-виховного комплексу.

Вітаємо всіх переможців та учасників районного творчого конкурсу "Весняні дзвіночки 2016", бажаємо їм творчих перемог та гарного настрою!

Більше фото тут

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 549 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar