MENU

14:26
ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВОЇ ЗБІРКИ ТАЛАНОВИТОЇ ЗЕМЛЯЧКИ

Відомою українською піснею Два кольори було розпочато сьогодні літературну презентацію нової збірки ізюмської поетеси Тетяни Гребенюк Вишиванка.

Як зазначила начальник ведуча, так як у пісні мова йде про те, що людське життя як мамина вишиванка складається з добра і зла, радості і печалі, смутку і щастя, у новій книжці Тетяни Гребенюк переплітається вся палітра людських почуттів, поступаючись місцем лише любові до своєї Батьківщини, переплетеної з болем до її сьогодення. Якби можна було передати мову віршів за допомогою кольору, то цими кольорами стали б жовтий і блакитний.

Вишиванка - це вже четверта збірка Тетяни Гребенюк. Одна за одною у 2011-2014 роках вийшли в світ три книги її віршів: На грані фола, Любо, Нескорена.

За цей час Тетяна Олександрівна стала членом Творчої Асоціації літераторів Слобожанщина, переможцем міжрегіонального конкурсу Вічне слово Кобзаря, лауреатом Всеукраїнського фестивалю Слобожанський Спас у номінації Поетичний курінь та лауреатом Міжнародного конкурсу Креативна Україна під гаслом Перемогли Гітлера переможемо й Путлера

Твори поетичної збірки "Вишиванка", мабуть, найдорожчої і вистражданої, виражають найболючіші думки, роздуми, хвилювання.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 472 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar