MENU

11:26
ВІДКРИТО МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ ІВАНУ П’ЯТЕЦЬКОМУ

Рік тому, 18 січня 2015 року, пішов за вічну межу Іван Пятецький, талановита, добра і чуйна людина, майстер слова і пісні,

який майже 40 років свого життя віддав кам`янській сцені.

Сьогодні ті, хто знав і любив Івана Петровича - його родина, друзі, односельці – зібралися у фойє Кам`янського сільського Будинку культури, щоб згадати талант чудового режисера, художнього керівника і театрала та відкрити на його честь меморіальну дошку. Вшанувати пам'ять артиста приїхали заступник голови районної державної адміністрації Василь Лесик, начальник відділу культури і туризму РДА Олена Рудь та екс-керівник цього підрозділу Катерина Малютіна, яка працювала з Іваном П’ятецьким 10 років.

Знову у Кам`янському осередку культури  звучали улюблені пісні Івана Петровича та спогади про нього. Церемонію відкриття меморіальної дошки доручили здійснити  дружині народного митця Тамарі Іванівні.

Добре усміхнене обличчя, у руці – мікрофон. Таким назавжди залишиться для односельців колишній художній керівник Кам’янського СБК Іван П’ятецький, а слова, викарбувані на дошці, його останньою настановою:

"Хай буде сцена тут жива

І люди піснею зігріті,

Хай буде танець, сміх луна,

Бо я для цього жив на світі".

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 440 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar