MENU

16:10
ВІДКРИТО ОНОВЛЕНИЙ В РАМКАХ ПРОЕКТУ МОМ ЛЕВКІВСЬКИЙ СБК

Завершилися роботи у рамках проекту «Всебічна стабілізаційна підтримка для внутрішньо переміщених осіб та постраждалого населення в Україні», який було впроваджено Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні за підтримки ЄвропейськоїКомісіїу партнерствіізЗахідноукраїнським ресурснимцентром з метою вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб щодо нормалізації їхнього становища та інтеграції.

Нагадаємо, що учасниками зазначеного проекту стали п’ять громад району – Капитолівська, Червонооскільська, Левківська, Малокомишуваська та Студенокська. Йогореалізація передбачала відновлення соціальної інфраструктури за напрямками: розширення шкіл та дитячих садків або ігрових майданчиків; покращення стану медичних закладів первинної ланки та акушерських пунктів; розвиток та вдосконалення структури закладів культури та відпочинку; інші ініціативи, реалізація яких може привести до покращення справ у соціальній сфері.

У левківській громаді вирішили в рамках проекту МОМ відновити в селі культурний центр і місцеве відділення територіального центру соціального обслуговування. Як результат, у Левківському сільському Будинку культури відремонтовано дах, замінено вікна, двері, димохідну трубу, облаштовано зали для роботи гуртків, клубів за інтересами і організації спортивно-оздоровчого відпочинку та придбано музичну апаратуру.

Сьогодні відбулося урочисте відкриття оновлених закладів. Усвятковій церемонії взяли участь координатор програми відділу надзвичайних ситуацій та стабілізації Міжнародної організації з міграції в Україні Естер Руіз Де Асуа, голова районної державної адміністрації Л.Шамрай, голова районної ради С.Дуванський, депутат обласної ради В.Ісламов, спеціалісти та консультанти МОМ, представники будівельної компанії Євробуд, Левківський сільський голова В.Ткаченко та інші.

Керівництво району та представники левківської територіальної громади висловили щиру вдячність Міжнародній організації з міграції за реалізацію проекту, завдяки якому місцеві жителі і вимушені переселенці мають можливість ближче познайомитись один з одним та умови для спілкування і організації дозвілля.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 377 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar