MENU

16:46
Відпрацьовано дії органів управління цивільного захисту району в разі виникнення надзвичайної ситуації

Сьогодні на території області було проведено командно-штабне навчання з органами управління та силами територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Харківської області. Участь Ізюмської районної ланки у цих навчаннях забезпечували відповідні структурні підрозділи міста та району.
Сектором цивільного захисту райдержадміністрації було проведено підготовчу роботу з органами місцевого самоврядування, організаціями, підприємствами, структурними підрозділами РДА.

У рамках навчань відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, під час якого розглядалося питання про реагування органів управління та сил цивільного захисту районної ланки Харківської підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на виникнення надзвичайної ситуації природного та техногенного характеру. Такою ситуацією було визначено переміщення з великою швидкістю по території області активного циклону, що сформувався над Балканським півостровом. Як наслідок - інтенсивні зливи, шквалисте посилення вітру, можливе утворення інтенсивного поверхневого місцевого стоку, формування швидкоплинних паводків в річках. Про прийняті комісією рішення стосовно ліквідації надзвичайної ситуації було повідомлено на засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС, яка проходила в режимі відео конференції з районами та містами обласного значення.

Навчання в області триватимуть по 31 липня.

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 364 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar