MENU

15:45
ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2015

У суботу, 23 травня, в Ізюмській дитячій художній школі ім. С.І. Васильківського відбувся випускний вечір восьмикласників - подія, яка нікого ніколи не залишає байдужим і назавжди закарбовується в пам'яті всіх учасників. Поздоровити вихованців школи із завершенням курсу навчання, сказати їм теплі напутні слова, підтримати на початку нового відрізку життєвого шляху прийшли їх батьки, рідні та друзі, учні молодших класів, випускники ІДХШ попередніх років, керівники міста.


Все, що відбувалося цього суботнього вечора в художній школі, багато в чому нагадувало такі ж вечори в будь-якому іншому навчальному закладі міста: урочиста частина, представлення випускників, побажання і напутні слова гостей, педагогів, батьків, вручення свідоцтв про закінчення навчального закладу, фінальна пісня вихованців і фото на пам'ять... Проте, все ж є на випускних вечорах у школах естетичного виховання й своя особливість, адже залишають школу і вступають у доросле життя не просто юнаки і дівчата з певним багажем знань, умінь і навичок, а нові творчі особистості, талановита, обдарована молодь, зі своїм особливим баченням світу й особливими можливостями. Тому віриться, що прийдешній день буде кращим за сьогоднішній, бо творчий підхід до роботи у будь-якій сфері завжди був і є основою для економічного і духовного зростання держави та суспільства.
Тож, шановні наші випускники, будьте гідними поваги людьми, радуйте своїх батьків, педагогів і всіх ізюмчан новими творчими досягненнями! У добру путь!

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 358 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar