MENU

13:26
Визначено автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі м. Ізюм

В зв’язку із закінченням строку дії договорів на обслуговування окремих міських автобусних маршрутів, відповідно до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. №1081 із змінами) Виконавчим комітетом Ізюмської міської ради, на який покладено функції з організації пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території м. Ізюм згідно із Законом України «Про автомобільний транспорт», 02 лютого 2016 року був проведений конкурс з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі м. Ізюм (оголошення в газеті «Всемъ!» від 31 грудня 2015 року №53 (814).
Об’єкти конкурсу визначені рішення виконавчого комітету Ізюмської міської ради № 0617 від 22.12.2015р:
    Об’єкт №1 – міський автобусний маршрут № 9 Міський ПК – Протитуберкульозний диспансер;
    Об’єкт №2 – міський автобусний маршрут № 11 Міський ПК – вул. Некрасова через Піски;
    Об’єкт №3 – міський автобусний маршрут № 12 Міський ПК – ІОМЗ кільцевий вечірній.
Подали заяви на участь у конкурсі перевізники претенденти:
ТОВ «Ізюмське АТП»; ФОП Лимарь Л.І.
Відповідно до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, затвердженого постановою КМУ від 03.12.2008р. № 1081 (із змінами) визначений переможець конкурсу – ТОВ «Ізюмське АТП».
ДО ВІДОМА
Рішенням виконавчого комітету №0032 від 27.01.2016р. створений і затверджений склад конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників із представників органів місцевого самоврядування, Укртрансінспекції, Ізюмського відділу поліції та громадських організацій (голова конкурсного комітету – Петров К.Є., заступник голови конкурсного комітету Іщук М.О.).

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 369 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar