MENU

13:58
Визначився володар Кубку відкриття футбольного сезону–2016

Минулої неділі на стадіоні с. Капитолівка відбувся Кубок відкриття футбольного сезону – 2016 року серед дорослих команд Ізюмського району. На параді відкриття турніру, команди-учасниці змагань привітав депутат обласної ради Вісхан Ісламов і завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Альберт Воротиленко.

В турнірі взяли участь 5 команд: «Молнія» ІДКХП, «Цареборисів» с. Ч. Оскіл, «Іскра» с. Кам’янка, «Темп» Бригадирівська сільська рада і «Сатурн» с. Капитолівка. За жеребом команди були розбиті на 2 підгрупи (в одній 3 команди, в другій 2). Змагання проходили за коловою системою.

В першій грі футболісти «Молнії» переграли кам’янську «Іскру» з рахунком 5:0, а в другій перемогли оскільський «Цареборисів» 3:0. В свою чергу, осколяни забили три «сухих» м’ячі кам’янчанам і посіли 2 сходинку в групі.

В другій групі капитолівський «Сатурн» під акомпанемент зливи з рахунком 2:0 переграв «Темп». Тому в фіналі зійшлись «Молнія» і «Сатурн». Гра проходила на зустрічних курсах і тривалий час жодній з команд не вдавалось завдати результативного удару. Але, наприкінці гри більш досвідченим футболістам «Молнії» двічі вдалось розпечатати ворота «Сатурна», встановивши остаточний рахунок  у фінальному матчі-2:0 на свою користь.

Оргкомітетом були визначені кращі гравці турніру, якими стали: Євген Самотуга з «Сатурна»-кращий воротар, Володимир Степенкін з «Темпу»-кращий захисник, Руслан Мухін з «Молнії»-кращий півзахисник і Олександр Дворніченко з «Цареборисова»-кращий нападник.

Команди-фіналісти і кращі гравці турніру були нагороджені кубком, медалями і грамотами сектору у справах молоді та спорту, а також грошовою винагородою від депутата обласної ради Вісхана Ісламова.

Наступної неділі, 5 червня бере старт новий чемпіонат з футболу серед дорослих команд Ізюмського району. Ігри будуть проходити на футбольних полях району о 10.00 год. по неділях протягом червня–серпня. В змаганнях братимуть участь 7 команд: «Молнія» ІДКХП, «Цареборисів» с. Ч. Оскіл, «Іскра» с. Кам’янка, «Темп» Бригадирівська сільська рада, СК «Восток» с. Бугаївка, «Чистоводівка» Чистоводівська сільська рада і «Сатурн» Капитолівська сільська рада.

Запрошуємо всіх вболівальників на перегляд футбольних баталій чемпіонату Ізюмського району!

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 400 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar