MENU

11:52
З 01.12.2015 p. банківські установи вводять комісійний збір при оплаті послуг з газопостачання

За отриманою від TOB «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» інформацією банківські установи при оплаті послуг з газопостачання додатково стягуватимуть зі споживачів власний комісійний збір. При цьому розмір комісії визначається банком самостійно і не залежить від Постачальника газу.
Згідно п. 9 Порядку проведення розрахунків за спожитий природний газ, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 30.09.2015р. № 792, Постачальник оплачує банківським установам та підприємствам поштового зв'язку послуги з приймання платежів від населення в розмірі, що не перевищує 0,3% від суми коштів, отриманої від споживачів. Тобто саме в такому розмірі TOB «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» оплачує комісійний збір при здійсненні користувачами послуг розрахунків за газ. Відсоток, який банк стягує з мешканців міста Харкова та області понад цього визначається банківською установою самостійно.
«TOB «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» може оплатити лише комісійний збір, який визначено на законодавчому рівні. Будь-які самовільні дії Постачальника призведуть до порушення ліцензійних умов. Тому жодним чином наше підприємство не впливає, не встановлює та не отримує комісію, яку банк вимагає від споживачів за обробку платежів за газ».
Рекомендуємо споживачам - фізичним особам TOB «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» сплачувати за спожитий природний газ на підставі отриманих рахунків на оплату послуг з газопостачання в наступних банківських установах:
ПАТ "Державний ощадний банк України" ПАТ КБ "ПриватБанк" УДППЗ «Укрпошта» "Фінансова компанія «МБК» ПАТ "Дочірній банк Сбербанку Росії"ПАТ КБ "Хрещатик" платіжна система ¡Pay.ua
Здійснення платежів без рахунку можливо в відділеннях ПАТ "Державний ощадний банк України".
Також споживачі природного газу Харківщини мають можливість зареєструвати власні Особисті кабінети на сайті http://104.ua, передавати показання лічильника і оплачувати за газ не виходячи з дому

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 442 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar