MENU

19:32
З МЕТОЮ ПІДТРИМКИ НАЙБІЛЬШ ВРАЗЛИВИХ У СОЦІАЛЬНОМУ ПЛАНІ ГРОМАДЯН

При райдержадміністрації продовжує працювати районна рада з питань надання матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення,

головним завданням якої є підтримка найбільш незахищених фізичних осіб, які не можуть самостійно підтримувати власне існування чи тимчасово опинилися у скрутному становищі за станом здоров'я або за непередбачених обставин. Сьогодні, 22 грудня,  відбулося останнє в цьому році засідання ради, яке проводив заступник голови РДА Василь Лесик.

Під час засідання розглядалися заяви жителів району, які потрапили в складну життєву ситуацію і звернулися за допомогою до районної державної адміністрації з проханням щодо надання фінансової допомоги.

Матеріальна допомога малозабезпеченим громадянам, у яких виникли складні життєві ситуації, надається в межах асигнувань, передбачених у районному бюджеті на виконання Програми соціального захисту населення на поточний рік. У 2015 році на ці цілі було передбачено 50 тис. грн. Протягом року одноразову грошову допомогу отримали 108 жителів району.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 374 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar