MENU

22:34
З нагоди 71-ї річниці Перемоги над нацизмом

9 травня в селах району біля братських могил загиблих воїнів та пам’ятників Невідомому солдату відбулися урочисті мітинги за участю представників виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та ветеранських організацій, керівників сільськогосподарських підприємств, учнівської молоді та громадськості.

Голова районної державної адміністрації Любов Шамрай, її перший заступник Дмитро Кіян та заступник голови райдержадміністрації Василь Лесик цього дня побували у селах Чистоводівка, Куньє та Іванчуківка.

Вшанувати пам’ять загиблих воїнів, похованих у Братській могилі села Іванчуківка, прийшли місцеві жителі, Іванчуківський сільський голова та голова місцевої організації ветеранів. Під час проведення заходу ведучі розповіли присутнім про страшні трагічні роки Другої Світової війни, про те, якою дорогою ціною дісталася Перемога, зачитали прізвища 140 загиблих односельців, учні Іванчуківської школи прочитали вірші на воєнну тематику.

Розчулили серця ветеранів теплі слова односельців та учасників мітингу. Перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Кіян привітав учасників мітингу зі святом Перемоги, побажав миру на нашій землі, благополуччя і здоров’я ветеранам.

По завершенні мітингу присутні вшанувати пам’ять загиблих в роки війни покладанням квітів до пам’ятника радянським воїнам та братської могили, також вшанували пам'ять полеглих у боях хвилиною мовчання.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 445 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar