MENU

17:16
За січень-листопад 2015 року статус безробітного надано 550 жителям району

Усього за цей період, за інформацією міськрайонного центру зайнятості, на обліку перебувало 933 безробітних, що проживають в районі.

Станом на 1 грудня чисельність осіб, що мають статус безробітного, дорівнює 344. Рівень безробіття по Ізюмському району становить 5,1%.

За одинадцять місяців поточного року працевлаштовані 690 незайнятих осіб, з яких 348 – безробітні. 2 безробітних працевлаштовані на робочі місця з числа тих, за які здійснюється компенсація єдиного внеску роботодавцям.

Одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності у січні-серпні одержали 6 безробітних (59764 грн.).Професійне навчання у 2015 році організоване як стажування та індивідуальне навчання безпосередньо на підприємствах. З початку року професійне навчання проходили 224 особи, ваучер для перепідготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації отримали 7 осіб.Міськрайонним центром зайнятості постійно проводиться робота по залученню незайнятого населення до громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру. У поточному році до таких робіт залучено 359 безробітних, які проживають в районі.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 359 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar