MENU

10:50
За січень-жовтень 2015 року статус безробітного надано 443 жителям району

Усього за цей період, за інформацією міськрайонного центру зайнятості, на обліку перебувало 826 безробітних, що проживають  в районі.

Станом на 1 листопада чисельність осіб, що мають статус безробітного, дорівнює 291. Рівень безробіття по Ізюмському району становить 4,1%.

За десять місяців поточного року працевлаштовані 660 незайнятих осіб, з яких 329 – безробітні. 2 безробітних працевлаштовані на робочі місця з числа тих, за які здійснюється компенсація єдиного внеску  роботодавцям.

Одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності у січні-серпні одержали 6 безробітних (59764 грн.).

Професійне навчання у 2015 році організоване як стажування та індивідуальне навчання безпосередньо на підприємствах. З початку року професійне навчання проходили 210 осіб, ваучер для перепідготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації отримали 7 осіб.

Міськрайонним центром зайнятості постійно проводиться робота по залученню незайнятого населення до громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру. У поточному році до таких робіт залучено 348 безробітних, які проживають в районі. 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 327 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar